Ballonnenclown / ballonnenboog /ballonnenvouwer, steltenloper / steltloper / steltenlopers, helium ballonnen straattheateracts.              

               Ballonnenclown,ballonnenboog / steltenloper / steltenlopers / steltloper  helium ballonnen straattheateracts,                                                                        ballonpilaar, ballonpilaren,ballondecoraties, schminkster, glittertattoos.                                           U vind het allemaal bij ballonnetje.com

Gastenboek

geeft hier uw mening over ballonnetje.com


 

klik op het woord ''home'' om terug te gaan naar de home pagina

Gastenboek

92 berichten op 19 pagina's
Alda Bosman
25-06-17 13:46:44
We hadden je uitgenodigd op onze jaarlijkse barbecue van onze buurtvereniging. Leeftijd van onze gasten is van 1 tot ver in de 80 jaar. Voor jou Dylan is dat geen probleem, je bent er voor oud en jong. Van een teckel hond voor een oudere dame tot een zwaard voor stoere jongens en een vlindertje voor een meisje. Je maakt prachtige figuren. Fijn dat je er was en hopelijk tot een volgende keer!
Jolijn Muuse
24-06-17 21:26:06
Wauw, je was een superattractie op stelten in onze winkelstraat Dylan! Het zag er indrukwekkend uit en het publiek werd er echt vrolijk van. Ook de combinatie ballonnenclown was een groot succes voor de kinderen. Volgende keer ben je zeker weer welkom!
S Nijkerk
29-05-17 20:47:25
Dylan heeft op het feestje van onze zoon die 4 werd prachtige ballonnen creaties gemaakt. De kinderen vonden het prachtig! Zelfs voor de kleinere kindjes een schattig klein diertje. De kids werden leuk vermaakt en hadden ook nog iets leuks om mee naar huis te nemen!

Bedankt Dylan!
Fiets
24-05-17 15:15:37
Op onze bruiloft kwamen veel kinderen, waardoor wij op zoek zijn gegaan naar vermaak. Uiteindelijk bij Dylan uitgekomen en daar hebben wij geen spijt van gehad! De kinderen zijn een uur lang vermaakt met diverse ballonnenkunstwerkjes, iedereen kwam aan de beurt en het ging op een leuke, interactieve manier. Geweldig! Mocht u nog twijfelen; gewoon doen, u krijgt zéker geen spijt!
Jessica en Gerwin Geurtsen
01-05-17 11:03:28
Dylan we hebben van je genoten tijdens ons 12,5 jarig huwelijksfeest! Ontzettend leuk, bedankt!
Tonen: 5  10   20