Ballonnenclown Dylan
             Ballonnenclown,ballonnenboog    schminkster, glittertattoos. 

Gastenboek

geeft hier uw mening over ballonnetje.com


 

klik op het woord ''home'' om terug te gaan naar de home pagina

Gastenboek

122 berichten op 13 pagina's
Jeffrey Merx
24-04-19 09:36:26
He Dylan,

Helemaal top en naar wens zoals afgesproken.
Dylan heeft goed promotiewerk gedaan in de volle zon en hij heeft daarna de kinderen kunnen vermaken met zijn mooie creaties van ballonnen.

Voor herhaling vatbaar!
Bianca Van Setten namens breehoek zonder drempels
25-02-19 16:23:05
Hoi Dylan wat had je het weer top voor elkaar. Heel bijzonder hoe jij met de ballonnen de kinderen met een beperking een lach op hun gezicht wist te brengen. Zo trots op hun ballon. Echt geweldig. We hopen je volgend jaar weer te zien. Bedankt
Huong Nguyen
26-11-18 09:47:17
Hi Dylan,
Heel veel dank voor je aanwezigheid op ons Sinterklaasfeest van afgelopen zaterdag! De kinderen hebben weer genoten van je ballonkunsten. Echt geweldig! We zien je graag volgend jaar weer terug!
Groet,
Secretariaat van KAS BANK
Marieke Brunekreef
13-11-18 21:22:54
Hallo Dylan, super bedankt voor je byzondere creaties afgelopen zaterdag op onze personeelsavond. De kinderen en ouders hebben waren dol enthousiast. Een knap staaltje werk op alle fronten!
Gea Beijma
10-10-18 09:06:41
Beste Dylan,
Voor de 2e keer een super ervaring met jou gehad. Ook deze keer wist jij weer iedereen op en top te vermaken. Het begon met een monstertruck ta da en hij was klaar, daarna een prachtige vogel en hond in de mand en ga zo maar door. Jij weet iedereen op een hele gezellige manier uren te vermaken. Vouwen en praten tegelijk gaat je heel goed af. Top. Bedankt voor deze keer maar weer en tot de volgende keer. Die gaat er zeker komen.
Ebo van den Bor BV Van Breda
08-10-18 13:35:18
Je was voor de kinderen een zeer leuke verrassing op ons bedrijfsfeestje. De ballonfiguren waren echt prachtig. Bedankt voor je komst namens ons en de kinderen. Je hebt er een leuk feestje van gemaakt.
Chantal Van Zoolingen
30-09-18 21:04:51
Hoi Dylan,
Voor dit weekend hadden wij een ballonnenboog besteld omdat wij onze winkel 20 jaar geleden opende, en hij was super!!! Precies de kleuren van ons logo, hij was supersnel opgezet wij vonden het top en zullen zeker weer bij jou aankloppen als we weer een ballonnenboog nodig hebben.

Met vriendelijke groet,

Chantal van Zoolingen

De schoenen van mijn Zus
B Boedijn
25-09-18 08:09:18
Hallo
Zaterdag 22 sept hadden we een straat rommelmarkt en daar hadden we jou bij uit genodigd Wat was iedereen enthousiast kinderen en ouders Wat maak je super leuke dingen Als er volgend jaar weer een rommelmarkt komt nodigen we je zeker weer uit
Heel erg bedankt
Lyndell Fr
13-09-18 08:11:28
Hi Dylan, tijdens een evenement van de Speelgoedbank was je aanwezig in de Verkeerstuin Amersfoort. Wat een ontzettend leuke ballonenfiguren maak je! Super creatief, leuk en vrolijk! de kinderen en wij hebben genoten van je aanwezigheid. dank je wel!
Gerda Hafkamp
12-09-18 13:18:38
Beste Dylan,
Afgelopen zondag heb je onafgebroken 3 uur lang van alles en nog wat gemaakt van de ballonnen tijdens de Open Monumentendag. Kinderen mochten zeggen wat ze gemaakt wilde hebben en jij deed het!
Ik heb nog een leuke foto waar de kinderen "in de rij" staan voor een creatie van jouw hand.
Bedankt!
Met vriendelijke groeten van Gerda
Tonen: 5  10   20