Ballonnenclown Dylan
             Ballonnenclown,ballonnenboog    schminkster, glittertattoos. 

Gastenboek

geeft hier uw mening over ballonnetje.com


 

klik op het woord ''home'' om terug te gaan naar de home pagina

Gastenboek

122 berichten op 25 pagina's
Jeffrey Merx
24-04-19 09:36:26
He Dylan,

Helemaal top en naar wens zoals afgesproken.
Dylan heeft goed promotiewerk gedaan in de volle zon en hij heeft daarna de kinderen kunnen vermaken met zijn mooie creaties van ballonnen.

Voor herhaling vatbaar!
Bianca Van Setten namens breehoek zonder drempels
25-02-19 16:23:05
Hoi Dylan wat had je het weer top voor elkaar. Heel bijzonder hoe jij met de ballonnen de kinderen met een beperking een lach op hun gezicht wist te brengen. Zo trots op hun ballon. Echt geweldig. We hopen je volgend jaar weer te zien. Bedankt
Huong Nguyen
26-11-18 09:47:17
Hi Dylan,
Heel veel dank voor je aanwezigheid op ons Sinterklaasfeest van afgelopen zaterdag! De kinderen hebben weer genoten van je ballonkunsten. Echt geweldig! We zien je graag volgend jaar weer terug!
Groet,
Secretariaat van KAS BANK
Marieke Brunekreef
13-11-18 21:22:54
Hallo Dylan, super bedankt voor je byzondere creaties afgelopen zaterdag op onze personeelsavond. De kinderen en ouders hebben waren dol enthousiast. Een knap staaltje werk op alle fronten!
Gea Beijma
10-10-18 09:06:41
Beste Dylan,
Voor de 2e keer een super ervaring met jou gehad. Ook deze keer wist jij weer iedereen op en top te vermaken. Het begon met een monstertruck ta da en hij was klaar, daarna een prachtige vogel en hond in de mand en ga zo maar door. Jij weet iedereen op een hele gezellige manier uren te vermaken. Vouwen en praten tegelijk gaat je heel goed af. Top. Bedankt voor deze keer maar weer en tot de volgende keer. Die gaat er zeker komen.
Tonen: 5  10   20