Ballonnenclown / ballonnenboog /ballonnenvouwer, steltenloper / steltloper / steltenlopers, helium ballonnen straattheateracts.          

        Ballonnenclown,ballonnenboog / steltenloper / steltenlopers / steltloper  helium ballonnen straattheateracts,                                                                        ballonpilaar, ballonpilaren,ballondecoraties, schminkster, glittertattoos.                                           U vind het allemaal bij ballonnetje.com

Gastenboek

geeft hier uw mening over ballonnetje.com


 

klik op het woord ''home'' om terug te gaan naar de home pagina

Gastenboek

99 berichten op 10 pagina's
Bastiaan Terlage
06-03-18 21:46:27
Hi Dylan,
Afgelopen zondag was je aanwezig op de verjaardag van onze zoon Owen. Het leek ons leuk.. een clown die figuren maakt van ballonnen, maar wisten niet wat we precies konden verwachten. Achteraf weet ik dat we ontzettend enthousiast zijn. Heel leuk om te zien hoe gepassioneerd jij je werk doet waardoor je de kinderen continu boeit. Daarnaast ben je steengoed in het maken van prachtige figuren. Thnx!
Groet,
Bastiaan
Denise de Rijk
05-03-18 08:31:24
Wat ben jij een kanjer! Niets is teveel, en je kan werkelijk alles maken. Het lukt niemand om een lange tijd de aandacht van een grote groep 4 jarigen te behouden, maar jou ging dat met gemak af.

Je hebt het feestje tot een succes gemaakt!

Heel erg bedankt
Ronald Onderdelinden
20-11-17 11:16:57
Wat hadden de kinderen het op ons Sinterklaasfeest het toch weer prima naar hun zin met al die prachtige creaties van ballonnen. De één nog mooier als de ander ! Wederom dank namens PV de Eendragt van Struyk Verwo Infra.
Hamerling
29-10-17 15:00:34
We hadden een ballonnenboog besteld in 2 kleuren en die werd na enige mailwisseling precies op tijd bezorgd en geplaatst. Heel tevreden dus!
Priscilla Priscilla van der Avoird
04-09-17 15:36:58
Een topact op ons bedrijfsfeest! Jong en oud, iedereen stond gefascineerd toe te kijken hoe je die creaties maakte! Ook erna nog hele positieve en leuke reacties gehoord van verschillende collega's! Toppie!
Ad de Groot
30-08-17 13:52:20
Geweldig zoals jij die kleine kinderen bezig hield met het vouwen van ballonnen en dat op stelten. Je zou er rugpijn van krijgen om het dezelfde hoogte te komen als die kinderen. Je was op de kindervlooienmarkt van Vlegeldag in Bennekom. Wat mij betreft volgend jaar weer.
Buurtvereniging de Landrotjes
30-07-17 20:07:05
De kids vonden het geweldig, erg leuk gedaan en ontzettend leuke ballon creaties! Namens onze buurtvereniging super bedankt! Zeker voor herhaling vatbaar!
Alda Bosman
25-06-17 13:46:44
We hadden je uitgenodigd op onze jaarlijkse barbecue van onze buurtvereniging. Leeftijd van onze gasten is van 1 tot ver in de 80 jaar. Voor jou Dylan is dat geen probleem, je bent er voor oud en jong. Van een teckel hond voor een oudere dame tot een zwaard voor stoere jongens en een vlindertje voor een meisje. Je maakt prachtige figuren. Fijn dat je er was en hopelijk tot een volgende keer!
Jolijn Muuse
24-06-17 21:26:06
Wauw, je was een superattractie op stelten in onze winkelstraat Dylan! Het zag er indrukwekkend uit en het publiek werd er echt vrolijk van. Ook de combinatie ballonnenclown was een groot succes voor de kinderen. Volgende keer ben je zeker weer welkom!
S Nijkerk
29-05-17 20:47:25
Dylan heeft op het feestje van onze zoon die 4 werd prachtige ballonnen creaties gemaakt. De kinderen vonden het prachtig! Zelfs voor de kleinere kindjes een schattig klein diertje. De kids werden leuk vermaakt en hadden ook nog iets leuks om mee naar huis te nemen!

Bedankt Dylan!
Tonen: 5  10   20