Ballonnenclown / ballonnenboog /ballonnenvouwer, steltenloper / steltloper / steltenlopers, helium ballonnen straattheateracts.          

        Ballonnenclown,ballonnenboog / steltenloper / steltenlopers / steltloper  helium ballonnen straattheateracts,                                                                        ballonpilaar, ballonpilaren,ballondecoraties, schminkster, glittertattoos.                                           U vind het allemaal bij ballonnetje.com

Gastenboek

geeft hier uw mening over ballonnetje.com


 

klik op het woord ''home'' om terug te gaan naar de home pagina

Gastenboek

114 berichten op 6 pagina's
Jessie Theeuwes
13-08-19 17:04:10
Wij hebben super leuk entertainment aan jullie gehad in de maanden juni, juli en augustus voor het winkelende publiek in Baarle-Nassau, dank jullie wel hiervoor en tot een volgende keer!
Sanne Avond4daagse
19-05-19 14:38:23
Beste Dylan, ontzettend bedankt voor je bijdrage tijdens onze slotavond van de Avond4daagse! De kinderen werden er heel blij van en kregen er geen genoeg van. Jouw aanwezigheid maakte het feest compleet! Heel veel dank en graag tot een volgende keer!!
Jeffrey Merx
24-04-19 09:36:26
He Dylan,

Helemaal top en naar wens zoals afgesproken.
Dylan heeft goed promotiewerk gedaan in de volle zon en hij heeft daarna de kinderen kunnen vermaken met zijn mooie creaties van ballonnen.

Voor herhaling vatbaar!
Bianca Van Setten namens breehoek zonder drempels
25-02-19 16:23:05
Hoi Dylan wat had je het weer top voor elkaar. Heel bijzonder hoe jij met de ballonnen de kinderen met een beperking een lach op hun gezicht wist te brengen. Zo trots op hun ballon. Echt geweldig. We hopen je volgend jaar weer te zien. Bedankt
Huong Nguyen
26-11-18 09:47:17
Hi Dylan,
Heel veel dank voor je aanwezigheid op ons Sinterklaasfeest van afgelopen zaterdag! De kinderen hebben weer genoten van je ballonkunsten. Echt geweldig! We zien je graag volgend jaar weer terug!
Groet,
Secretariaat van KAS BANK
Marieke Brunekreef
13-11-18 21:22:54
Hallo Dylan, super bedankt voor je byzondere creaties afgelopen zaterdag op onze personeelsavond. De kinderen en ouders hebben waren dol enthousiast. Een knap staaltje werk op alle fronten!
Gea Beijma
10-10-18 09:06:41
Beste Dylan,
Voor de 2e keer een super ervaring met jou gehad. Ook deze keer wist jij weer iedereen op en top te vermaken. Het begon met een monstertruck ta da en hij was klaar, daarna een prachtige vogel en hond in de mand en ga zo maar door. Jij weet iedereen op een hele gezellige manier uren te vermaken. Vouwen en praten tegelijk gaat je heel goed af. Top. Bedankt voor deze keer maar weer en tot de volgende keer. Die gaat er zeker komen.
Ebo van den Bor BV Van Breda
08-10-18 13:35:18
Je was voor de kinderen een zeer leuke verrassing op ons bedrijfsfeestje. De ballonfiguren waren echt prachtig. Bedankt voor je komst namens ons en de kinderen. Je hebt er een leuk feestje van gemaakt.
Chantal Van Zoolingen
30-09-18 21:04:51
Hoi Dylan,
Voor dit weekend hadden wij een ballonnenboog besteld omdat wij onze winkel 20 jaar geleden opende, en hij was super!!! Precies de kleuren van ons logo, hij was supersnel opgezet wij vonden het top en zullen zeker weer bij jou aankloppen als we weer een ballonnenboog nodig hebben.

Met vriendelijke groet,

Chantal van Zoolingen

De schoenen van mijn Zus
B Boedijn
25-09-18 08:09:18
Hallo
Zaterdag 22 sept hadden we een straat rommelmarkt en daar hadden we jou bij uit genodigd Wat was iedereen enthousiast kinderen en ouders Wat maak je super leuke dingen Als er volgend jaar weer een rommelmarkt komt nodigen we je zeker weer uit
Heel erg bedankt
Lyndell Fr
13-09-18 08:11:28
Hi Dylan, tijdens een evenement van de Speelgoedbank was je aanwezig in de Verkeerstuin Amersfoort. Wat een ontzettend leuke ballonenfiguren maak je! Super creatief, leuk en vrolijk! de kinderen en wij hebben genoten van je aanwezigheid. dank je wel!
Gerda Hafkamp
12-09-18 13:18:38
Beste Dylan,
Afgelopen zondag heb je onafgebroken 3 uur lang van alles en nog wat gemaakt van de ballonnen tijdens de Open Monumentendag. Kinderen mochten zeggen wat ze gemaakt wilde hebben en jij deed het!
Ik heb nog een leuke foto waar de kinderen "in de rij" staan voor een creatie van jouw hand.
Bedankt!
Met vriendelijke groeten van Gerda
poortkerk gkv west
11-09-18 12:49:59
hoi Dylan,

Afgelopen zaterdagmiddag mochten we in ons startweekend van de kerk genieten van jouw enthousiasme waarmee jij je werk doet.
Je kunt kinderen boeien ( en hun ouders) en hele leuke figuren maken incl. een "bosje bloemen" voor een jarige organisator. Super bedankt! We houden je gegevens, mochten we nog eens een ballonnenclown nodig hebben!
Charita Van Kooten
17-06-18 20:47:58
Wat was het leuk Dylan toen jij gisteren op ons straatfeest alle kindjes blij ging maken met mooie ballonnen. Zo enthousiast en op een leuke manier dat alle kids braaf in de rij met open mond stonden te kijken wat je allemaal kon maken. En dat was veel heeeel veel. Super bedankt en zeker tot een volgende keer. Groetjes
Anieke Vonk
27-03-18 17:15:17
Je was aanwezig op de kraamborrel van onze dochter. Wat deed je het leuk, iedereen was erg enthousiast en de kids hebben genoten!

Fantastisch wat jij allemaal kunt maken ze hoefde het maar te zeggen en jij maakte het voor ze, geweldig! Bedankt voor de leuke middag!
Bastiaan Terlage
06-03-18 21:46:27
Hi Dylan,
Afgelopen zondag was je aanwezig op de verjaardag van onze zoon Owen. Het leek ons leuk.. een clown die figuren maakt van ballonnen, maar wisten niet wat we precies konden verwachten. Achteraf weet ik dat we ontzettend enthousiast zijn. Heel leuk om te zien hoe gepassioneerd jij je werk doet waardoor je de kinderen continu boeit. Daarnaast ben je steengoed in het maken van prachtige figuren. Thnx!
Groet,
Bastiaan
Denise de Rijk
05-03-18 08:31:24
Wat ben jij een kanjer! Niets is teveel, en je kan werkelijk alles maken. Het lukt niemand om een lange tijd de aandacht van een grote groep 4 jarigen te behouden, maar jou ging dat met gemak af.

Je hebt het feestje tot een succes gemaakt!

Heel erg bedankt
Ronald Onderdelinden
20-11-17 11:16:57
Wat hadden de kinderen het op ons Sinterklaasfeest het toch weer prima naar hun zin met al die prachtige creaties van ballonnen. De één nog mooier als de ander ! Wederom dank namens PV de Eendragt van Struyk Verwo Infra.
Hamerling
29-10-17 15:00:34
We hadden een ballonnenboog besteld in 2 kleuren en die werd na enige mailwisseling precies op tijd bezorgd en geplaatst. Heel tevreden dus!
Priscilla Priscilla van der Avoird
04-09-17 15:36:58
Een topact op ons bedrijfsfeest! Jong en oud, iedereen stond gefascineerd toe te kijken hoe je die creaties maakte! Ook erna nog hele positieve en leuke reacties gehoord van verschillende collega's! Toppie!
Tonen: 5  10   20