Ballonnenclown / ballonnenboog /ballonnenvouwer, steltenloper / steltloper / steltenlopers, helium ballonnen straattheateracts.              

               Ballonnenclown,ballonnenboog / steltenloper / steltenlopers / steltloper  helium ballonnen straattheateracts,                                                                        ballonpilaar, ballonpilaren,ballondecoraties, schminkster, glittertattoos.                                           U vind het allemaal bij ballonnetje.com

Gastenboek

geeft hier uw mening over ballonnetje.com


 

klik op het woord ''home'' om terug te gaan naar de home pagina

Gastenboek

92 berichten op 10 pagina's
Alda Bosman
25-06-17 13:46:44
We hadden je uitgenodigd op onze jaarlijkse barbecue van onze buurtvereniging. Leeftijd van onze gasten is van 1 tot ver in de 80 jaar. Voor jou Dylan is dat geen probleem, je bent er voor oud en jong. Van een teckel hond voor een oudere dame tot een zwaard voor stoere jongens en een vlindertje voor een meisje. Je maakt prachtige figuren. Fijn dat je er was en hopelijk tot een volgende keer!
Jolijn Muuse
24-06-17 21:26:06
Wauw, je was een superattractie op stelten in onze winkelstraat Dylan! Het zag er indrukwekkend uit en het publiek werd er echt vrolijk van. Ook de combinatie ballonnenclown was een groot succes voor de kinderen. Volgende keer ben je zeker weer welkom!
S Nijkerk
29-05-17 20:47:25
Dylan heeft op het feestje van onze zoon die 4 werd prachtige ballonnen creaties gemaakt. De kinderen vonden het prachtig! Zelfs voor de kleinere kindjes een schattig klein diertje. De kids werden leuk vermaakt en hadden ook nog iets leuks om mee naar huis te nemen!

Bedankt Dylan!
Fiets
24-05-17 15:15:37
Op onze bruiloft kwamen veel kinderen, waardoor wij op zoek zijn gegaan naar vermaak. Uiteindelijk bij Dylan uitgekomen en daar hebben wij geen spijt van gehad! De kinderen zijn een uur lang vermaakt met diverse ballonnenkunstwerkjes, iedereen kwam aan de beurt en het ging op een leuke, interactieve manier. Geweldig! Mocht u nog twijfelen; gewoon doen, u krijgt zéker geen spijt!
Jessica en Gerwin Geurtsen
01-05-17 11:03:28
Dylan we hebben van je genoten tijdens ons 12,5 jarig huwelijksfeest! Ontzettend leuk, bedankt!
Sylvia Lunchroom La Luna
07-04-17 11:09:00
Op 1 April bestond onze lunchroom precies 5 jaar. Het voor deze gelegenheid inhuren van Dylan, de ballonnenclown was een groot succes. Een ware kunstenaar met ballonnen. De kinderen vonden het prachtig, maar ook volwassenen waren weg van de clown en zijn ballonkunsten. Veel leuke reacties op gehad. Een aanrader voor een paar leuke uurtjes voor een redelijk prijs.
Rob Rob Hooijmans
26-02-17 21:06:40
Vandaag hadden wij een feest van onze kleindochter Roza. Na een heel moeilijk jaar , was het reden voor feest . Mede dankzij jou Dylan is het een geslaagd feest geworden . Met allemaal Dieren ballonnen voor alle kinderen . Nogmaals bedankt,
Rob de opa van Roza
N Damminga
15-02-17 18:02:55
1 November hebben wij onze nieuwe winkel laten versieren met een ballonnenboog en dergelijke. Ik sta versteld van de kwaliteit van de ballonnen. Na 3 maanden zijn meer dan 90% van de ballonnen nog in prima staat. Overigens was ophangen van de ballonnen zeer snel voorspoedig verlopen. Top!
esther overbeek
06-02-17 10:06:09
afgelopen weekend hebben we Dylan gevraagd te komen voor mijn 50e verjaardagsfeestje in een zaal.
Wow, dat was een goede zet.
Dylan je was geweldig voor groot en klein, je speelt op iedereen in en maakt prachtige figuren.
Heb erg veel positieve reacties gehad, erg leuk.
we gaan je vast nog een keer zien
dank je wel
Fam. Hartman
01-02-17 16:35:46
Bedankt Dylan voor je optreden tijdens het kinderfeestje bij ons thuis. Je betrok de kinderen op een heel leuke manier en ze waren superblij met je mooie creaties!
Tonen: 5  10   20