Ballonnenclown Dylan
             Ballonnenclown,ballonnenboog    schminkster, glittertattoos. 


 

 


Steltenact: Abraham / butler op stelten


steltenloper butler: deze steltenloper is zeer geschikt om uw bedrijf te promoten. Doordat deze steltenloper zeer mobiel is kan hij veel mensen bereiken in de buurt van het bedrijf. Zeer geschikt voor promotie werk zoals flyeren, kortings bonnen uitdelen of andere promotie materialen. 
Deze steltloper in pak / kostuum wordt ook vaak ingehuurd bij openingen, heropening, gala's, uitreiking, welkomsact of prominenten feesten om hier de gasten te voorzien van een glaasje champagne of een andere versnapering. En wat is er nou leuker dan je 1e glaasje van de avond van een steltenloper te krijgen!


 

steltenloper Abraham: Abraham op stelten is erg leuk als iemand 50 jaar wordt. Of als een bedrijf of gebouw 50 jaar bestaat. Steltenloper Abraham kan dan dingen uitdelen of jong en oud verbazen met zijn ballonfiguren! 


 

Extra's: 

Naast deze leuke mannen in kostuum kunt u als extra's ook een ballonnenboog laten plaatsen. Een ballonnenboog kost bij ons maar €69,= 

Ook beschikken wij over een ballonnenclown die werkelijk alles kan maken van ballonnen. Erg leuk voor jong en oud!


LET OP! deze act is ook te boeken met 2 personen. 1 steltenloper in een wit kostuum en 1 steltenloper in een zwart pak. Een erg leuke combinatie om te zien! (foto's volgen nog)


Is deze steltenloper toch niet wat u zoekt? Hiernaast en hieronder vind u de andere steltenacts die u bij ballonnetje.com kunt huren/ inhuren. Met meer dan 10 verschillende steltenlopers vind u altijd iets wat bij uw evenement past!
 


steltenact: 
enorme vogel op stelten
steltenact:
Batman op steltenSteltenact: Clown / ballonnenclown op stelten
steltenact: Kapitein op stelten


steltenact: 
paashaas / paashazen op stelten
steltenact: 
kerstman op stelten


steltenact: 
zwartepiet / zwartepieten op stelten


steltenact: 
Pauw op stelten


steltenact:
Spongebob op stelten