Ballonnenclown Dylan
             Ballonnenclown,ballonnenboog    schminkster, glittertattoos. 

Straattheater acts

Klik voor een grotere foto


Het straattheater aanbod van ballonnetje.com vind u op deze pagina. Het is het naast steltenacts en ballonnenclowns ook mogelijk om straattheateracts in te huren bij ballonnetje.com Straattheater komt u overal tegen, als u aan het winkelen bent, naar een festival gaat, op feestdagen, en zelfs voor besloten feesten huren mensen straattheateracts in!


 

Bij het straattheater act aanbod van ballonnetje.com moet u denken aan acts die inzetbaar zijn voor promotiedoeleinden zoals flyeren of andere producten uitdelen. Of als middel om de mensen te vermaken tijdens evenementen. Bij een evenement met veel kinderen is het bijvoorbeeld leuk om een ballonnenclown als straattheater act te huren, of spongebob, Batman of onze aap die zijn bewaker gevangen heeft genomen. 

En onze nette ballonnen heer is een graag geziene gast bij het wat oudere publiek. deze act word ook wel geboekt als Abraham of butler, maar kan de oudere mensen ook voorzien van een zeer uniek ballonfiguur die u nog nooit gezien heeft! En niet alleen de oudere mensen vinden de ballonfiguren prachtig. Ook de kleinkinderen van de oudere zijn er dol op. En als het kleinkind gelukkig is, zijn opa en oma dat zeker!


 

Straattheater acts zijn een nieuw project bij ballonnetje.com. waardoor er nog niet zoveel acts zijn. Zit er voor uw gelegenheid geen leuke act tussen? Mail, ons dan gerust misschien is het voor ons mogelijk om deze act aan te schaffen en te ontwikkelen voor u!

 
Op deze pagina vind u straattheater acts zonder stelten. Indien u straattheateracts zoekt op stelten, verwijs ik u door naar de pagina '' steltenacts '' waar u steltenlopers vind.


 

Extraatjes:

Een straattheater act is erg leuk te combineren met een schminkster en/of een ballonnenclown.

Maar ook kunnen wij een ballonnenboog leveren voor uw gelegenheid. Meer informatie over een ballonnenclown, schminkster of ballonnenboog vindt u onder de kopjes. Of door op de links hieronder te klikken.

* Ballonnenclown       * Schminkster        * Ballonnenboogklik op de foto's indien u de foto in het geheel wilt zien. klik op het pijltje

voor de volgende foto!