Ballonnenclown Dylan
             Ballonnenclown,ballonnenboog    schminkster, glittertattoos. 

Gastenboek

geeft hier uw mening over ballonnetje.com


 

klik op het woord ''home'' om terug te gaan naar de home pagina

Gastenboek

122 berichten op 25 pagina's
Flusso B.V.
25-11-20 09:54:38
Iets leuks bedenken voor een online Sinterklaasfeest viel niet mee. Maar met de onlineworkshop van de BallonnenPiet, was het echt een feest! De kinderen hadden de ballonnenpompjes met ballonnen thuisgestuurd gekregen en konden zo allemaal aan de slag.
Dylan bedankt voor het meedenken, je enthousiasme en verzorgen van de online workshop, het was zeer geslaagd.
BV Noordoostpolder
15-09-20 14:02:55
We hebben Dylan als ballonnenclown op stelten en Niels als goochelaar op stelten op bezoek gehad tijdens ons PotaTO GO Family VIP event in Emmeloord. Veel positieve reacties mogen ontvangen, ze deden het professioneel en goed! Aanrader!
kinderdagverblijf Eigen Wijs
11-09-20 08:28:45
Dylan was aanwezig in onze feestweek en maakte voor alle peuters een mooi zelf gekozen ballonfiguur. Omdat Dylan niet geschminkt is, was het voor de kleintjes echt heel leuk. Voor de jongste BSO kinderen maakte hij ook een ballonfiguur en de oudste BSO kinderen kregen een echte workshop ballonfiguren vouwen. In een uur wist hij 17 kinderen te boeien en (met wat hulp van de medewerkers om mee knoopjes te leggen enzo) maakten ze allemaal 3 ballonfiguren. Voor herhaling vatbaar en een aanrader!
Molema
18-12-19 12:25:10
Supergeslaagde act. Dylan maakt er een feestje van :D
Kdv Het kabouterhuis
04-11-19 13:12:47
Beste Dylan,
Onze complimenten wat jij allemaal maakt met ballonnen! De kinderen en ouders waren heel enthousiast en het was een feestje om jou erbij te hebben! Heb je een ballonnenclown nodig? Zoek maar niet verder want bij Dylan ben je op het juiste adres !!!
Tonen: 5  10   20