Ballonnenclown Dylan
             Ballonnenclown,ballonnenboog    schminkster, glittertattoos. 

helium ballonnen.


Helium ballonnen vind u overal. Bij ballonnetje.com kunt u losse helium ballonnen kopen. Maar ook alleen een helium tank huren zodat u de ballonnen zelf kan vullen. Voor bijvoorbeeld een feestje of ballonnen oplaat wedstrijd.


Let op! een helium ballon blijven helaas maar 9 tot 12 uur zweven. (zonder highfloat)

helium ballonnen.

helium decoratie.

Helium decoratie zijn helium gevulde ballon, waarvoor de zweven. 


Wij maken hier bijvoorbeeld tafel decoraties van, een tros ballonnen gevuld met helium op de tafel. Maar ook op een bruiloft ziet u veel helium ballonnen. Zoals trossen zwevende ballonnen bij de ingang van de trouw locatie. Dit is een erg leuk te combineren met bijvoorbeeld een ballonnenboog of ballon pilaren die u ook bij ballonnetje.com kunt bestellen.


Helium decoraties zijn er voor elke prijs categorie. U kunt bij ons al 1 helium ballon bestellen v.a. €1,50, Maar ook voor een groter budget kunnen wij u voorzien van ballondecoraties. 

helium ballonnen bloem
helium ballonnen pilaar.helium ballonnen.


helium ballon wedstrijd.

Een helium ballon wedstrijd is geweldig voor kinderen. Allemaal tegelijk hun helium ballon oplaten en kijken wie er het verste komt. U kunt van een helium ballon wedstrijd ook een reclame mogelijkheid maken. Bind er een kaartje aan en uw kaartje zweeft het hele land door!


Bij ons kunt u ook snel sluit lint kopen. Waar u een kaartje aan vast kunt maken.een losse helium ballon kopen?

U kunt bij ballonnetje.com ook losse helium ballonnen opgeblazen en wel laten bezorgen. Maar u kunt het ook zelf opblazen, Door bij ons een helium tank te huren! Bent u benieuwd wat het kost om een tank te huren? kijk dan even hieronder:

aantal ballonnen:

prijs: (incl gas en ballonnen)

1-50

€2,= p.s. excl btw

51-100

€1.75 p.s. excl btw

101-200

€1.50 p.s. excl btw