Ballonnenclown Dylan
             Ballonnenclown,ballonnenboog    schminkster, glittertattoos. 

steltenlopers informatie en acts. 

 

Steltenlopers komt u overal tegen. Tijdens straat theater, evenementen, winkel openingen, braderieën, promotie werk of tijdens een dance event. De steltenlopers van ballonnetje.com zijn op stelten 3 meter hoog. En uiterst geschikt voor reclame doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan een steltenloper die flyers uitdeelt. Of ander promotie materiaal dat door onze opvallende steltenlopers uitgedeeld word. Niet alleen zijn steltenlopers geschikt voor reclame werk maar ook voor entertainment. Niet alleen zijn steltenopers leuk om te zien, maar ook leuk om mee op de foto te gaan. Of een ballon van te krijgen. Wij bieden acts van jong tot oud! Als 1 van de weinige in Nederland hebben wij ook een ballonnenclown op stelten! Wij zijn continue opzoek naar nieuwe ideeën op stelten. Weet u nog een leuk pak, personage of beest voor onze steltloper mail ons dan!  


 

Klik op de foto's of naam voor meer informatie & foto's over de steltenacts!

 

Klik op de foto voor meer informatie over deze steltenact.
steltenact:
Enorme stelten vogel

Klik op de foto voor meer informatie over deze steltenact.
steltenact:
batman op stelten

Klik op de foto voor meer informatie over deze steltenact.

steltenact:
clown / ballonnenclown op stelten

Klik op de foto voor meer informatie over deze steltenact.


steltenact:
 kapitein op stelten


Klik op de foto voor meer informatie over deze steltenact.


steltenact:
paashaas / paashazen op stelten

Klik op de foto voor meer informatie over deze steltenact.steltenact:
kerstman op stelten

Klik op de foto voor meer informatie over deze steltenact.

steltenact:
zwartepiet / zwartepieten op stelten

Klik op de foto voor meer informatie over deze steltenact.


steltenact:
Pauw op stelten

Klik op de foto voor meer informatie over deze steltenact.steltenact:
Abraham / butler op stelten


Klik op de foto voor meer informatie over deze steltenact.

steltenact:
Spongebob op stelten 


 


 


 


  

 

Steltenact: enorme vogel op stelten


 

Zoekt u iets wat echt uniek is? Dan is deze steltenact echt iets voor u.

Deze enorme vogel is 3 meter hoog en heeft een spanwijdte van 4,5 meter!
De steltenloper vogel ziet er gevaarlijk uit, maar eigenlijk is hij niet gevaarlijk. Je kunt hem zelfs een handje geven!

Deze steltenact is 1 van de top steltenacts van ballonnetje.com. Omdat er maar 1 zo'n steltenlopers vogel in de hele wereld is. 


De enorme vogel is gemaakt voor jong en oud. Vol verwondering staan mensen te kijken naar deze steltenlopers vogel. De vogel zelf is alleen maar druk om met iedereen op de foto te gaan. Want dat is zeker iets wat het publiek wil! 

Doordat deze steltenacts zo groot is heeft de steltenloper die in het kostuum zit zijn handen niet vrij, waardoor het niet mogelijk is om te flyeren. Of iets anders uit te delen. Een echte mobiele act dus, Die de bezoekers van u evenement verbaast zou laten staan!

Zoekt u toch een steltenloper die kan flyeren of promotie martiaal uit kan delen? Kijk dan onderaan of aan de zijkant van deze pagina.


Klik op de foto of tekst voor meer informatie en foto's!

Steltenact: clown / ballonnenclown op stelten


 

Ballonnenclowns zijn altijd leuk, ze geven ballonfiguren weg en vouwen binnen no-time de leukste ballonfiguren. Bij ballonnetje.com kunt u verschillende ballonnenclowns boeken. Te denken aan een steltloper als ballonnenclown, maar ook ballonnenclowns zonder stelten die voor de kinderen leuke ballonfiguren maakt.
Ook kunt u meerderen steltenacts tegelijk boeken. Zoals de foto hieronder waarop u 2 steltenlopers ballonnenclowns ziet. 2 ballonnenclowns betekend dubbel feest! 1 van onze ballonnenclowns is een ware ballonkunstenaar hij doet mee aan internationale ballonnenwedstrijden en kan werkelijk alles maken van ballonnen. Van tijgertje van Winny de Pooh tot aan een draagbare ballonnenjurk.
Deze ballonnenclown kan ook als steltloper alles maken van ballonnen.

steltenacts zoals deze ballonnenclown zijn uiterst geschikt voor gelegenheden waar veel kinderen zijn. Denk bijvoorbeeld aan een steltloper ballonnenclown op een braderie, die de kinderen voorziet van een ballon en een leuke act. Of in een winkelcentrum waar de stelten ballonnenclown(s) de kinderen vermaken waardoor de ouders rustig kunnen rondneuzen in de winkels!

Wilt u toch liever geen steltloper maar wel iemand die ballonnenfiguren maakt? Dat kan! Bij ballonnetje.com kunt u ook ballonnenclowns boeken zonder stelten. Kijkt u dan gerust even onder het kopje: '' ballonnenclown
'' 

Nieuwsgierig naar een aantal ballon creaties van de ballonkunstenaar? kijk dan even bij ''ballonnenfoto's ''

Deze steltenact(s) zijn 1 van de vele steltenacts die u bij ballonnetje.com kunt boeken. bovenaan deze en naast deze pagina vind u de andere steltenacts van ballonnetje.com


Klik op de foto of tekst voor meer foto's en meer informatie.

 Steltenact: batman


 

Deze steltenact genaamd: Batman op stelten is 3 meter hoog. En is erg leuk inzetbaar bij kinderen, kinderen zijn dol op batman, en wat is nou leuker dan een steltenloper in een Batman kostuum. Niet alleen kinderen vinden steltenlopers leuk, maar ook volwassenen. Veel volwassenen willen met deze steltenloper op de foto. Batman op stelten is 1 van de vele steltenacts die ballonnetje.com levert. bovenaan deze pagina en aan de zijkant van deze pagina vindt u de andere steltenacts van ballonnetje.com

Batman op stelten is ook geschikt voor promotie doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan deze steltenloper die flyers of andere producten uitdeelt. 
Batman is een uniek gezicht op stelten. Dat maakt het extra leuk om van deze steltenloper een product te krijgen of naar zijn verkoop praatje te luisteren. 

Ook voor winkelcentra's is Batman een goed klandizie middel. Kinderen komen naar deze steltenloper kijken, of de steltenloper een handje geven. waardoor de ouders mee gaan en eventueel een product zien wat vervolgens gekocht word. 

Deze steltenact kan helaas geen ballonnen figuren maken.
Wilt u toch een steltenloper die ballonnen kan maken kijk dan even verder bij de anderen steltenacts


Klik op de foto voor meer en grotere foto's

Steltenact: kapitein op stelten


Onze steltenact: kapitein op stelten is een zeer leuk gezicht voor jong en oud.
Deze steltenloper is overal voor inzetbaar. De kapitein op stelten is een geschikt hulpmiddel tijdens flyeren of andere promotie doeleindes.
Deze 3 meter grote kapitein is door zijn vlotte babbel een uitstekend hulpmiddel om producten te promoten. 

Ook kan deze steltenloper kapitein ballonfiguren maken! Wat erg leuk is voor kinderen, en handig voor winkelcentrums. De kapitein houd met rare fratsen en leuke ballonfiguren de kinderen bezig. Waardoor de ouders rustig hun eigen gang kunnen gaan in het winkelcentrum.

Deze steltenact is niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassenen. U kunt deze steltenloper ook boeken als dronken kapitein. Een hilarisch gezicht om een 3 meter grote kapitein rond te zien waggelen met een fles Bacardi in zijn hand. Tijdens zijn dronken zoektocht naar zijn boot spreekt deze dronken kapitein allerlei mensen aan, en haalt de gekste dingen uit.
Bent u opzoek naar een speciale steltenact, dan is de (dronken) kapitein een super leuke act voor uw gelegenheid.

Wilt u toch liever een andere steltenact? Dat kan! Deze steltenloper is 1 van de vele steltenacts die u bij ballonnetje.com kunt boeken. bovenaan deze en naast deze pagina vind u de andere steltenacts van ballonnetje.com


De kapitein is al te bewonderen geweest bij grote evenementen zoals in winkelcentrum de Orangerie in Apeldoorn, en bij Sail in Den helder.klik op de foto of tekst voor meer informatie en foto's over deze steltenact

Steltenact: paashaas / paashazen op stelten

Deze steltenact genaamd: paashaas / paashazen op stelten is een echte aandachtstrekker tijdens een paas evenement!
Deze steltenlopers paashazen vermaken de kinderen en volwassen door op stelten rond te lopen / huppelen.

Met 1 steltloper die op spring stelten loopt word de act nog aantrekkelijker. deze steltloper kan in 1 sprong meer dan 1 meter ver springen op zijn stelten. Een zeer geschikte steltloper voor in een paashaas kostuum! 


Het andere pak is gemaakt voor de grotere paashaas, deze stelten paashaas is 3 meter hoog. Een echte eyecatcher! 

De paashazen op stelten delen rond de tijd van Pasen paaseitjes uit. Buiten de paastijd zijn deze steltenlopers ook te boeken als hazen op stelten! Dan is het mogelijk om de hazen snoepjes of flyers te laten uitdelen.

De paashazen vermaken de mensen door energiek door de stad te lopen op stelten. Met veel interactie met de mensen. Zo heeft 1 van onze steltenlopers ooit eens een wedstrijdje gedaan tegen een auto op zijn spring stelten.


Zoekt u voor uw paasevenement een bijzondere act? Ga dan snel naar de pagina: ''contact en prijzen'' en boek 1 of 2 stelten paashazen, voordat het te laat is! 

(Beide paashazen zijn individueel of samen te boeken!)Bent u toch opzoek naar een andere steltenact? Bekijk het aanbod van de andere steltenlopers bovenaan deze pagina, of aan de zijkant. Met meer dan 10 verschillende steltenacts is er altijd iets voor uw gelegenheid!

Klik op de tekst of foto voor meer informatie over deze act.

Steltenact: kerstman op stelten.  

Deze nieuwe steltenact is erg leuk rond de kerstdagen. Onze steltloper kerstman is een zeer geschikte act voor uw bedrijf of winkelcentrum om in te huren.

Omdat deze steltenact de kinderen kan vermaken met fantastische ballonfiguren. Zo kan deze steltloper kerstman van ballonnen een mini kerstman maken maar nog veel meer ballonfiguren die u nog nooit gezien heeft. Een aantal voorbeeldjes kunt u vinden onder het kopje '' ballonnen foto's ''. 

Ook kan deze steltloper kerstman met veel interactie met de mensen dingen uitdelen zoals kerstkransjes of kortingsbonnen voor bijvoorbeeld de winkel die deze steltloper inhuurt. 
Deze steltenact is niet alleen voor winkels of bedrijven maar ook erg leuk tijdens een kerstmarkt of een andere gelegenheid die te maken heeft met kerst.
Bent u toch opzoek naar een andere steltloper, bekijk dan bovenaan en aan de zijkant van deze pagina het andere aanbod van de steltenlopers die ballonnetje.com kan leveren.

Omdat deze steltenact de kinderen kan vermaken met fantastische ballonfiguren. Zo kan deze steltloper kerstman van ballonnen een mini kerstman maken maar nog veel meer ballonfiguren die u nog nooit gezien heeft. Een aantal voorbeeldjes kunt u vinden onder het kopje '' ballonnen foto's ''.    Ook kan deze steltloper kerstman met veel interactie met de mensen dingen uitdelen zoals kerstkransjes of kortingsbonnen voor bijvoorbeeld de winkel die deze steltloper inhuurt.    Deze steltenact is niet alleen voor winkels of bedrijven maar ook erg leuk tijdens een kerstmarkt of een andere gelegenheid die te maken heeft met kerst.   Bent u toch opzoek naar een andere steltloper, bekijk dan onderaan en aan de zijkant van deze pagina het andere aanbod van de steltenlopers die ballonnetje.com kan leveren.

Steltenact: zwartepiet / zwartepieten op stelten.

Bent u opzoek naar 1 steltloper zwartepiet of 2 steltloper zwartepieten. Dan zit u goed op deze pagina. Hier vind u straattheater steltlopers in een zwartepieten kostuum. Een erg leuke act rond de sinterklaas tijd.
Deze steltloper zwartepiet / zwartepieten vermaken de kinderen met leuke capriolen. En delen natuurlijk ook pepernoten en anders strooigoed uit!
Onze steltloper zwartepiet / zwartepieten worden vaak ingezet tijdens optochten, Omdat deze 3 meter grote zwartepiet / zwartepieten zeker opvallen. Dit is niet alleen een leuk gezicht voor het kijkende publiek. Maar ook handig voor de organisatie. Onze steltloper zwartepiet / zwartepieten houden ook de intocht in de gaten vanaf grote hoogte. Als er bijvoorbeeld een gat in de optocht valt stoppen de voorop lopende zwartepieten zodat de achtergebleven stoet rustig kan aansluiten.
Uit ervaring is gebleken dat de kinderen op de schouders van de ouders vaak overgeslagen worden door de ''grond'' zwartepieten.Onze steltenloper zwartepiet / zwartepieten letten hier extra goed op. Iedereen verdient toch evenveel strooigoed! 
Deze steltenact is niet alleen geschikt voor intochten maar ook voor winkelcentra of bedrijven. Om het winkelcentrum / bedrijf extra te promoten tijdens de december maand. Bijvoorbeeld door te flyeren, pepernoten uit te delen of kortingsbonnen.
U kunt beide steltenlopers inhuren. Maar er ook voor kiezen om 1 steltloper in te huren.  
Bent u toch opzoek naar een andere steltenloper? Dat kan bij ballonnetje.com kunt u meer dan 10 verschillende steltlopers huren! Bekijk hiernaast of bovenaan deze pagina de andere steltenacts. 

Klik op de foto of tekst voor meer informatie over deze steltenact.

Steltenact: Pauw op stelten

De pauw op stelten is een steltenloper act waarbij de 3 meter grote pauw de mensen vermaakt! Het is een prachtig gezicht om de pauw tussen de mensen te zien. En het zou het publiek zeker versteld laten staan. 

Deze steltenloper pauw gedraagt zich als een echte pauw. De steltenloper probeert door middel van een leuke interactie met de mensen op de foto te gaan. Zodra de steltenloper pauw de mensen zover heeft gekregen om met de pauw op de foto te gaan, begint het pauwen gedrag extremere vormen aan te nemen. Het ego van de pauw komt naar boven en de pauw probeert op een komische wijze alleen op de foto te komen.
De veren van het steltenloper pak zijn gemaakt van echte pauwen veren. Wat deze steltenact nog specialer maakt.
Dus zoekt u een echt bijzondere steltenloper dan is deze steltenact zeker geschikt voor u.
Let op de ruimte waar deze steltenact moet lopen moet minimaal 3½ meter hoog zijn!
Is deze steltenact toch niet helemaal wat u zoekt? Onze steltenlopers hebben nog meer steltenacts. Zo zit er altijd een steltenact bij die bij u past! bovenaan of aan de zijkant van deze pagina vind u de andere steltenacts van ballonnetje.com 
Klik op de foto of tekst voor meer informatie over deze act

 Steltenact: Abraham / butler op stelten
steltenloper butler: deze steltenloper is zeer geschikt om uw bedrijf te promoten. Doordat deze steltenloper zeer mobiel is kan hij veel mensen bereiken in de buurt van het bedrijf. Zeer geschikt voor promotie werk zoals flyeren, kortings bonnen uitdelen of andere promotie materialen. 
Deze steltloper in pak / kostuum wordt ook vaak ingehuurd bij openingen, heropening, gala's, uitreiking, welkomsact of prominenten feesten om hier de gasten te voorzien van een glaasje champagne of een andere versnapering. En wat is er nou leuker dan je 1e glaasje van de avond van een steltenloper te krijgen!

steltenloper Abraham: Abraham op stelten is erg leuk als iemand 50 jaar wordt. Of als een bedrijf of gebouw 50 jaar bestaat. Steltenloper Abraham kan dan dingen uitdelen of jong en oud verbazen met zijn ballonfiguren!

LET OP! deze act is ook te boeken met 2 personen. 1 steltenloper in een wit kostuum en 1 steltenloper in een zwart pak. Een erg leuke combinatie om te zien! (foto's volgen nog)Is deze steltenloper toch niet wat u zoekt? Hiernaast en hierboven vind u de andere steltenacts die u bij ballonnetje.com kunt huren/ inhuren. Met meer dan 10 verschillende steltenlopers vind u altijd iets wat bij uw evenement past!
Klik op de foto of tekst voor meer informatie over deze act

Steltenact: spongebob op stelten

Steltenloper Spongebob is een echte kinder vriend! Kinderen vinden Spongebob geweldig. Wat het nog leuker maakt is dat deze steltenloper Spongebob wel 3 meter groot is! Iets wat echt opvalt dus! 
Deze steltenact is vooral geschikt voor een evenement waar veel kinderen zijn.Helaas kan deze steltenloper geen ballonfiguren maken! Wel vermaakt deze steltenloper Spongebob de kinderen door middel van een leuke interactie en natuurlijk mogen alle kinderen op de foto deze steltenloper!
Is deze steltenloper toch niet wat u zoekt? Dat kan! Bij ballonnetje.com hebben we meer dan 10 verschillende steltenacts. Bent u opzoek naar een andere act op stelten. Dan hebben wij altijd iets wat bij uw gelegenheid past. Voor de andere steltenloper (s) verwijs ik u door naar de pagina: ''steltenlopers acts'' of u vind de andere steltenloper (s) hierboven of aan de rechterkant van deze pagina

Klik op de foto of tekst voor meer informatie over deze act