Ballonnenclown Dylan
             Ballonnenclown,ballonnenboog    schminkster, glittertattoos. 


 


ballondecoratie.


Ballondecoratie is net weer iets anders dan een ballonnenboog. 

Met ballonnen kan je werkelijk alles maken. Zoals hiernaast een hart ter grote van een carport deur.De ballondecoraties van ballonnetje.com maken uw gelegenheid net iets spectaculairder en zullen uw bezoekers zeker een WAUW gevoel geven. 

Ballondecoratie ziet u vooral veel tijdens een bruiloft, feest opening of verjaardag. Maar kan ook goed ingezet worden tijdens een beurs evenement of andere gelegenheid waar veel bezoekers komen.


Zoals u bij de ballonnenboog pagina en de ballonpilaar pagina kan zien zijn wij een gespecialiseerd bedrijf in het werken met ballonnen. De ballondecoraties vallen daar ook zeker onder.In de foto reportage onderaan de pagina kunt u een aantal voorbeelden zien die wij ooit gemaakt hebben.
Natuurlijk hoeft de ballondecoratie die u wilt gaan bestellen niet heel groot te zijn. Wij kunnen ook kleine tafeldecoraties leveren. Zo hebben wij voor ieder budget een ballondecoratie.
 

hieronder vind u een aantal voorbeelden van de ballondecoratie (s) die wij ooit gemaakt hebben. 


 

Let op: Wij leveren een ballonnenboog, ballonpilaar / ballonpilaren, ballonslingers, ballondecoraties door het hele land. Helaas moeten wij 2 keer reiskosten rekenen. 1 keer voor het brengen en 1 keer voor het halen van ons frame van de ballonnenboog of ballonpilaar (pilaren). Binnen een straal van 10 km rekenen wij geen reiskosten. binnen een straal van 10 tot 20 km rekenen wij 1 keer reiskosten. verder dan 25 km. rekenen wij 2 keer reiskosten.


 

plaatsen zonde reiskosten

1 keer reiskosten

2 keer reiskosten

Bennekom

Rhenen

Rest van Nederland.

Ede

Oosterbeek


Wageningen

Heteren


Veenendaal

Driel


Renkum

Randwijk


Heelsum

LunterenBarneveldWoudenbergArnhem 

De kosten voor een ballonnenboog / ballonpilaar vindt u onderaan de desbetreffende pagina. De kosten voor een ballondecoratie moet berekend worden aan de hand van de grote. Mail gerust voor een gratis offerte naar: fkapinga@msn.com