Ballonnenclown Dylan
biedt luchtig entertainment
met 100% biologische ballonnen.

Schminkster

Schminken kan gecombineerd worden met glittertattoos, ballonnenclown of steltenloper.

Schminkster

Schminkster inhuren/hurenEen schminkster komt u overal tegen. Bijvoorbeeld op een Braderie waar de schminkster de kinderen voorziet van een leuk eigen gekozen creatie.
Of op een kinderfeestje waarna de kinderen naar huis kunnen met een leuk geschminkt hoofd gemaakt door onze schminkster.

Bent u zelf opzoek naar een leuke schminkster die ook glittertattoo's kan zetten. Dan zit u bij ballonnetje.com goed. Wij beschikken over een aantal schminksters die snel de kinderen op een leuke manier voorzien van een mooie schmink creatie.

Doordat onze schminksters gebruik maken van rainbowcakes en splitcakes kunnen onze schminksters zeer snel op een professionele manier de kinderen schminken. Waardoor er binnen no-time een erg leuke schmink creatie uit de handen van onze schminksters komt.

Glittertattoos

Onze schminksters kunnen ook glittertattoos maken. Glittertattoos zijn sjablonen die op het lichaam geplakt worden. Vervolgens worden ze mooi met glitters versierd. Een glittertattoo blijft 3 dagen tot een week zitten. Door de huidvriendelijke lijm is het veilig voor kinderen. Glittertattoos zijn niet alleen leuk voor meisjes maar ook erg leuk voor jongens.

Combinatie glittertattoos met schminken

De combinatie glittertattoos en schminken is bij ons ook mogelijk. Indien u een schminkster wilt inhuren die ook glittertattoos maakt horen wij dat graag van u.

Combinatie schminkster met ballonnenclown

Een schminkster is ook erg leuk te combineren met een ballonnenclown. 2 Mensen betekent dubbel feest voor de kinderen! De kinderen worden geschminkt en krijgen een leuke ballon mee naar huis. Deze combinatie is erg geschikt voor kinderfeestjes, bedrijfsfeesten, braderieën en andere evenementen waar veel kinderen zijn.

Combinatie schminkster met steltenloper

De combinatie schminkster en steltenloper. Naast een schminkster en een ballonnenclown levert ballonnetje.com ook steltenlopers.
Voor kinderen hebben wij bijvoorbeeld de steltenact enorme vogel op stelten. Maar ook een ballonnenclown op stelten. Alle steltenacts vindt u onder het kopje steltenlopers acts.

Als leuk extraatje een ballonnenboog of ballonpilaar

Naast schminkster, ballonnenclowns en steltenlopers kunnen wij u ook voorzien van een ballonnenboog of andere ballondecoraties zoals een ballonpilaar. Een ballonnenboog trekt zeker de aandacht van zowel volwassenen als kinderen. Wat is er nou leuker voor kinderen dan door een ballonnenboog te lopen en vervolgens een schminkster te zien zitten die de gezichten van de kinderen mooi schminkt!

Hieronder vindt u een aantal foto's van onze schminkster en een aantal van haar schmink creaties.

Prijzen / kosten schminkster(s)

Kijk op de pagina prijzen voor de kosten van schminksters.

Vraag / opmerking / offerte?

Gebruik het contactformulier, bel 06 4667 6418 of Whatsapp met Ballonnenclown Dylan.

Ballonnenclown Dylan werkt onder meer voor deze opdrachtgevers

Ballonnenclown Dylan

Contact opnemen

Neem geheel vrijblijvend contact op met Dylan!

Contactformulier

Op de contact pagina vindt u een uitgebreider formulier.

De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.
De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.
De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.
De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.