Ballonnenclown Dylan
biedt luchtig entertainment
met 100% biologische ballonnen.

Butler / Abraham op stelten

Steltenloper act met butler / Abraham.

Steltenloper butler

Abraham / butler op stelten inhuren/hurenDeze steltenloper butler is zeer geschikt om uw bedrijf te promoten. Doordat deze steltenloper zeer mobiel is kan hij veel mensen in de buurt van het bedrijf bereiken. Zeer geschikt voor promotie werk zoals flyeren, kortings bonnen uitdelen of andere promotie materialen.
Deze steltloper in pak / kostuum wordt ook vaak ingehuurd bij openingen, heropeningen, gala's, uitreikingen, welkomsacts of prominenten feesten om hier de gasten te voorzien van een glaasje champagne of een andere versnapering. En wat is er nou leuker dan je 1e glaasje van de avond van een steltenloper te ontvangen!

Steltenloper Abraham

Abraham op stelten is erg leuk als iemand 50 jaar wordt. Of als een bedrijf of gebouw 50 jaar bestaat. Steltenloper Abraham kan dan dingen uitdelen of jong en oud verbazen met zijn ballonfiguren!

Extra's: ballonnenboog en ballonnenclown

Zoekt u iets leuks wat bij deze leuke mannen in kostuum op stelten past? Dan adviseren wij een ballonnenboog. Ook beschikken wij over een ballonnenclown die werkelijk alles kan maken van ballonnen. Erg leuk voor jong en oud!

Tip

Deze act is ook te boeken met twee personen. Eén steltenloper in een wit kostuum en één steltenloper in een zwart pak. Een erg leuke combinatie om te zien!

Andere steltenloper act?

Is deze steltenact toch niet helemaal wat u zoekt? Onze steltenlopers hebben nog meer steltenacts. Zo is er altijd een steltenact die bij u past! Bekijk op de steltenlopers pagina welke steltenloper acts er nog meer zijn.

Vraag / opmerking / offerte?

Gebruik het contactformulier, bel 06 4667 6418 of Whatsapp met Ballonnenclown Dylan.

Ballonnenclown Dylan werkt onder meer voor deze opdrachtgevers

Ballonnenclown Dylan

Contact opnemen

Neem geheel vrijblijvend contact op met Dylan!

Contactformulier

Op de contact pagina vindt u een uitgebreider formulier.

De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.
De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.
De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.
De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.