Ballonnenclown Dylan
biedt luchtig entertainment
met 100% biologische ballonnen.

Gastenboek Ballonnenclown Dylan

Reviews van klanten.

Hebben wij voor u gewerkt?

Gebruik het formulier hieronder om een review op deze website te schrijven.
Als alternatief kunt u ook een review schrijven bij onze bedrijfsvermelding op Google.

Voeg een bericht toe


Anne: Ballonnen clown Dylan: heel flexibel

Dylan kwam vandaag bij ons op twee basisscholen kinderen verrassen met ballonnen. Heel flexibel en denkt goed mee in mogelijkheden! Dank je wel!


vrijdag, 19 april 2024
Mirjam Pastoor: Fantastische creaties op onze familiedag

Dylan en Erica hebben onze familiedag extra leuk gemaakt door de fantastische ballonnenkunst van Dylan en de mooie glittertattoos en schmink van Erica. Dylan de ballonnen clown maakt niet zomaar creaties, maar echt Kunst! Beiden zijn erg enthousiast, hard werkend en leuk voor de kleintjes en de volwassenen! Een aanwinst op ieder feestje!


dinsdag, 16 april 2024
Silvia Timmer : Kerst in Van der Valk met Dylan

Echt zo'n leuke aanvulling voor de kids tijdens onze kerstbrunch. Dylan is erg gezellig met de kinderen en maakt echt de mooiste creaties van ballonnen. Zeker voor herhaling vatbaar! :)


vrijdag, 29 december 2023
Mercedes-Benz Financial Services Nederla...: Sinterklaasfeest

Voor ons Sinterkaasfeest hadden wij een balonnenclown en een schminkster. Het was echt een enorm succes. Ik heb heel veel leuke creaties gezien. De kinderen vonden het erg leuk.


vrijdag, 15 december 2023
Huverba B.V.: Ballonenclown op de open dag

De ballonnenclown was een fantastische aanvulling op onze open dag. Veel kinderen zijn blij gemaakt met prachtige creaties! Een echte aanrader voor een feest!


dinsdag, 26 september 2023
Sytske Scholze: Kindervermaak evenement

Een clown brengt vrolijkheid en vermaak, dat wisten we al. Clown Dylan slaagde er glansrijk in alle kinderen tijdens ons 'evenement voor grote mensen' lekker bezig te houden. Schminkster Marjan toverde kleine snoetjes om tot sprookjesfiguren. Iedereen blij!


woensdag, 13 september 2023
Alles Kids bv: Prettige communicatie

Afgelopen zaterdag heeft Dylan bij ons gewerkt als ballonnenclown. Hele prettige communicatie, ook met de kinderen! Enthousiast en maakte hele leuke creaties afgestemd op de wensen en leeftijd van de kinderen, top!


dinsdag, 12 september 2023
vv NSC Nijkerk: Ballonnenclown Ron

Zaterdag was ballonnenclown Ron bij de familiedag van vv NSC Nijkerk. Een echte aanrader voor elk feest. Ron maakt in een hand omdraai de mooiste creaties voor ieder kind


maandag, 28 augustus 2023
Bso: Wat een feest

Vandaag kwam dylan ons bezoeken op de bso vakantieweek. Wat een feest. Alle kinderen kwamen aanbod en bleven van begin tot einde geboeid. Mooi hoe dylan op de kinderen inspeelt en prachtige creaties maakt. Zeker herhaling dylan dank je wel.


dinsdag, 18 juli 2023
TRICAS, Tanny van Twillert: Balonnenclown Dylan

Wat was toch het extra gezellig met Dylan! Lekker vrolijk ondanks het superhete weer! Al die tijd met een blijde lach en een vriendelijk woord naar de kinderen. En heel opvallend: hele originele creaties. Hij is echt kundig en kan meer dan de gemiddelde balonnenclown. Een dik compliment voor zijn kunstwerken. Dat viel iedereen op. Heb ik weer een balonnenclown 'nodig', dan zal ik zeker Dylan weer benaderen!


vrijdag, 14 juli 2023
 
Powered by Phoca Guestbook

Vraag / opmerking / offerte?

Gebruik het contactformulier, bel 06 4667 6418 of Whatsapp met Ballonnenclown Dylan.

Ballonnenclown Dylan werkt onder meer voor deze opdrachtgevers

Ballonnenclown Dylan