Ballonnenclown Dylan
biedt luchtig entertainment
met 100% biologische ballonnen.

Ballonnen clown op stelten

Steltenloper act met ballonnenclown.

Steltloper als ballonnenclown

Ballonnenclown op stelten inhuren/hurenBallonnenclowns zijn altijd leuk, ze geven ballonfiguren weg en vouwen binnen no-time de leukste ballonfiguren. Bij ballonnetje.com kunt u verschillende ballonnenclowns boeken. Denk aan een steltloper als ballonnenclown maar ook ballonnenclowns zonder stelten die voor de kinderen leuke ballonfiguren maken. Ook kunt u meerdere steltenacts tegelijk boeken. Zoals de foto hieronder waarop u twee steltloper ballonnenclowns ziet. Twee ballonnenclowns betekend dubbel feest! Eén van onze ballonnenclowns is een ware ballonkunstenaar hij doet mee aan internationale ballonnenwedstrijden en kan werkelijk alles maken van ballonnen. Van tijgertje van Winny de Pooh tot aan een draagbare ballonnenjurk. Deze ballonnenclown kan ook als steltloper alles maken van ballonnen.

Steltenact met ballonnenclown

Steltenacts zoals deze ballonnenclown zijn uiterst geschikt voor gelegenheden waar veel kinderen zijn. Denk bijvoorbeeld aan een steltloper ballonnenclown op een braderie die de kinderen voorziet van een ballon en een leuke act. Of in een winkelcentrum waar de stelten ballonnenclown(s) de kinderen vermaken waardoor de ouders rustig kunnen rondneuzen in de winkels!

Liever iemand die enkel ballonnenfiguren maakt?

Wilt u toch liever geen steltloper maar wel iemand die ballonnenfiguren maakt? Dat kan! Bij ballonnetje.com kunt u ook ballonnenclowns boeken zonder stelten. Kijkt u daarvoor op de pagina ballonnenclown.

Creaties ballonkunstenaar bekijken

Nieuwsgierig naar een aantal ballon creaties van de ballonkunstenaar? kijk daarvoor op de pagina ballonnenfoto's.

Bijpassende ballonnenboog

Zoekt u iets leuks wat bij deze ballonnenclown(s) op stelten past? Dan adviseren wij een ballonnenboog. Een ballonnenboog trekt zeker van veraf al de aandacht!

Andere steltenacts

Deze steltenact(s) zijn 1 van de vele steltenacts die u bij ballonnetje.com kunt boeken. Een overzicht van de steltenacts vindt u op de steltenacts pagina.

Vraag / opmerking / offerte?

Gebruik het contactformulier, bel 06 4667 6418 of Whatsapp met Ballonnenclown Dylan.

Ballonnenclown Dylan werkt onder meer voor deze opdrachtgevers

Ballonnenclown Dylan

Contact opnemen

Neem geheel vrijblijvend contact op met Dylan!

Contactformulier

Op de contact pagina vindt u een uitgebreider formulier.

De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.
De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.
De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.
De velden gemarkeerd met een sterretje * zijn verplicht.