Ballonnenclown Dylan
             Ballonnenclown,ballonnenboog    schminkster, glittertattoos. 

Schminkster & Glittertattoos


 

Klik voor een grotere foto


 

Een schminkster komt u overal tegen. Bijvoorbeeld op een Braderie waar de schminkster de kinderen voorziet van een leuk eigen gekozen creatie.

Of op een kinderfeestje waarnaar de kinderen naar huis kunnen met een leuk geschminkt hoofd gemaakt door onze schminkster.


 

Bent u zelf opzoek naar een leuke schminkster die ook glittertattoo's kan zetten. Dan zit u bij ballonnetje.com goed. Wij beschikken over een aantal schminkster (s) die snel de kinderen op een leuke manier voorziet van een mooie schmink creatie.


 

Doordat onze schminkster (s) gebruik maakt van rainbowcakes en splitcakes kan onze schminkster (s) zeer snel op een professionele manier de kinderen schminken. Waardoor er binnen no-time een erg leuke schmink creatie uit de handen van onze schminkster (s) komt.


Glittertattoo's:

Onze schminkster (s) kunnen ook glittertattoos maken. Glittertattoos zijn sjablonen die op het lichaam geplakt worden. vervolgens worden ze mooi met glitters versierd. Een glittertattoo blijft 3 dagen tot een week zitten. Door de huidvriendelijke lijm is het veilig voor ieder kind. Glittertattoos zijn niet alleen leuk voor meisjes maar ook erg leuk voor jongens. 

Mogelijke combinaties:

Combinatie glittertattoos en schminken is ook mogelijk bij ons. Indien u een schminkster wilt inhuren die ook glittertattoos maakt horen wij dat graag van u. 


 

Een schminkster is ook erg leuk te combineren met een ballonnenclown. 2 mensen betekend dubbel feest voor de kinderen! De kinderen worden geschminkt en krijgen een leuke ballon mee naar huis. Deze combinatie is erg geschikt voor kinderfeestjes, bedrijfsfeesten, braderieën en andere evenementen waar veel kinderen zijn. 


 

Combinatie schminkster en steltenloper. Naast een schminkster en een ballonnenclown levert ballonnetje.com ook steltenlopers. 

Voor kinderen hebben wij bijvoorbeeld batman & spongebob op stelten. Maar ook een ballonnenclown op stelten. Alle steltenacts vind u onder het kopje '' steltenlopers acts'' 


 

Leuke extraatje:

Naast schminkster, ballonnenclowns en steltenlopers kunnen wij u ook voorzien van een ballonnenboog of andere ballondecoratie zoals een ballonpilaar. Een ballonnenboog trekt zeker de aandacht van zowel volwassenen als kinderen. Wat is er nou leuker voor kinderen dan door een ballonnenboog lopen en vervolgens een schminkster zien zitten, die de gezichten van de kindertjes mooi schminkt!

 

Hieronder vind u een aantal foto's van onze schminkster, en een aantal van haar schmink creaties. 

 

De kosten voor een schminkster / schminksters zijn als volgt:


 

schminkster / glittertattoo's 1 uur 

helaas niet mogelijk

schminkster / glittertattoo's 2 uur 

59 p.u.

excl. reiskosten en btw.


 

schminkster / glittertattoo's 3 uur 

55 p.u.

excl. reiskosten en btw.


 


 

 Heeft u nog vragen of een opmerking? 

U kunt ons bereiken op het nummer: 06-46676418. 

Of mailen naar: fkapinga@msn.com 

Het is ook mogelijk om het onderstaande contact formulier in te vullen.